Golv!

Idag är jag ledig och tar det bara lugnt. Sitter i sängen och har precis sett det första programmet av Sofias Änglar för den här säsongen. Vilket program alltså, hur mycket jag än försöker så går det inte att hålla tårarna tillbaka. Ett så fantastiskt program, det berör och tänk till vilken hjälp dom är för dessa utsatta familjer som kämpar så! Jag blir så grymt tacksam för de jag har i mitt liv, min familj och allting! Programmet går på kanal 5 på måndagar tror jag. Det går att se på deras playkanal också.

Jag ska strax gå och fixa mig lite, ska fika med Sarah på stan senare i eftermiddag. Det var länge sen vi träffades nu så det ska bli riktigt mysigt och trevligt! :)
Vi har lagt in ett nytt golv i vår klädkammare nu och det blev riktigt bra. Eller vi och vi, det var mest David som la golvet, men jag hjälpte faktiskt till lite också. Nu ska vi bara sätta dit nya lister och sen kan vi flytta in alla våra kläder igen och då ska ni få se bilder hur alla rummen har blivit.

Lite om vår stora dag!

Nu har målarna börjat tapetsera i vardagsrummet och toaletten är klar, dom siktar på att hinna klart denna vecka och det tycker jag vore helt underbart! Min inredningsådra ska få flöda endel och jag ska komma på lite inredningsdetaljer till rummen nu och det känns väldigt roligt.
Idag har jag jobbat och imorgon är det också jobb som står på schemat sen en ledig helg tillsammans med min underbara man! Och jag längtar kan jag tala om. Vi har gått om varandra endel den här veckan, jag jobbar förmiddag/dag och David jobbar kväll så när jag kommer hem är han redan på jobbet. Så det blir väldigt mysigt att vi är lediga tillsammans i helgen.




Om några månader har jag och David varit gifta i ett år, det känns helt galet. Året har gått så fort! Jag kommer ihåg det som om det var igår vi stod utanför kyrkan, nervösa och förväntansfulla i väntan på att få stega in hand i hand tillsammans fram till altaret för att ge våra löften och säga Ja till varandra! Vi gick in till en låt som betyder mycket och är så fin, nämnligen Coldplay - fix you. Tårarna kom, gick inte att hålla det tillbaka, sån mäktig känsla! Det var en sån fin cermoni och vår största dag hittils i våra liv. Ut gick vi till U2 - Beautiful day, en härlig känsla och lyckligast i världen!

Så nu har ni fått en liten inblick i vår vigsel :)

Renovering

Idag är det min andra lediga dag och imorgon blir det jobb igen. Jag har inte gjort annat än att bara tagit det lugnt dessa dagar, något jag känner att jag behöver. Målarna har påbörjat sitt arbete i vår lägenhet och det blir stora förändringar här kan man säga. De har målat taket i toaletten men det ska målas ett varv till. Men vilken skillnad det blir. Från att ha varit ett gult tak på grund av att de som bott här innan oss har använt toaletten som rökrum så börjar allting bli vitt och fint där inne. Så kul att se. Jag borde ha tagit en före bild så att jag sen kan visa hur resultatet blivit. Klädkammaren har de också målat vitt i nu men ska nog målas ett varv till där med. Sen är det tapetseringen i sovrummet och vardagsrummet kvar och jag tror att det kommer bli riktigt bra. Ni ska få se bilder sen på hur det blir sen!


Jag har kikat lite på lite resor inför vår semester till sommaren. Jag vill så gärna åka utomlands till sommarn och jag har hittat några alternativ så vi får se vad det kan bli ;)
Hoppas ni har en bra vecka!





Från stort till litet!

Så var det en ny vecka med nya möjligheter! Jag har jobbat idag med men nu är jag ledig i två dagar och det ska bli så skönt. I morse kom målarn och började fixa här i vår lägenhet så nu bor jag och David i vårt gästrum istället. Det är lite trångt men rätt mysigt ändå. Vi får se hur lång tid det kommer ta, iallafall hela denna vecka, minst.
Just nu ligger jag och tittar på idrottsgalan och småäter lite godis. Jag har inga större planer för de två kommande dagarna, blir nog att plocka lite här hemma och ta det lugnt.
Jag behöver få iväg de sista tackkorten på posten från bröllopet, alla är klara men har inte fixat frimärken och har inte alla adresser heller tror jag. Men jag behöver ta tag i det iallfall. Snart är det ett år sedan vi gifte oss! Helt galet vad det senaste året har gått fort och grymt mycket har hänt också!

Tapetsering på G!

Jag kom hem från jobbet för ungefär en timme sedan. Har hunnit duscha och sätta igång en tvätt. Jag ska snart fixa mitt hår och sminka mig igen för ikväll ska vi gå ut och äta med Davids familj. Så just nu sitter jag och funderar på vad jag ska ha på mig, än så länge har jag inte kommit på något så vi får helt enkelt se vad det blir. Något bekvämt men ändå snyggt tror jag på.

På måndag kommer de börja tapetsera om här i lägenheten, vilket betyder att vi behöver tömma sovrummet, vardagsrummet och klädkammaren tills på måndagmorgon. Det ska bli intressant och se vart vi ska få plats med alla saker under tiden, men på något sätt ska det väl lösa sig. Vi har nästan bestämt oss för vad vi vill ha för tapeter och jag tror att det kommer bli riktigt bra! Det ska bli så skönt att få iordning så som vi vill ha det och slippa den ljusblåa/turkosa tapeten i vardagsrummet ;)
Nä nu är det nog bäst att jag går och börjar göra mig klar så att jag hinner!

Ha en bra lördagkväll alla fina!

Tacksam

Igår åkte Jenny och William hem till norrland efter en vecka här hos oss. Vi har haft en helt underbar vecka tillsammans. Det har jag ju redan berättat om. Igår var alltså en dag med så mycket blandade känslor, både lycka och sorg. Jag blir ledsen och tycker det är jobbigt/tråkigt att bo så långt ifrån varandra, men jag är så lycklig och glad över att vi har varandra och att dom har kunnat vara här en hel vecka. Jag är så tacksam!


(en bild från igår då J & W åkte hem)
Idag har jag jobbat några timmar och sen fyllt på kylen med lite mat. Vilket var välbehövligt. Nu blir det en myskväll hemma med älsklingen. Jag ska jobba i helgen så jag får inte vara uppe allt för länge ikväll. Det har börjat snöa och blåsa en del ute, men jag hoppas att det inte blir värre.


Ni får ha en mysig och fin helg allihopa!

Sista dagen!

Idag är det sista dagen som Jenny och William är här, älskade syster! Det är så roligt att ha dom här och att bara njuta med varandra o ta hand om varandra. Vi har utan tvekan haft en helt underbar vecka tillsammans! Vi har gått på stan och kollat in Gränby, ätit goda middagar och mysiga kvällsmål, sett på filmer. Det har varit och är såå mysigt. Vill verkligen inte att de ska åka hem imorgon!! Vill att dom ska stanna mycket längre! Dagarna har gått så grymt fort. Menmen, förhoppningsvis dröjer det inte så länge tills vi ses igen. Jag ska försöka åka upp o hälsa på så snart jag kan.
Jag kan då säga det att det är verkligen inte alltid lätt att ha familjen 80 mil bort.
Här är jag och min vackra syster på vårt bröllop, då var lilla William i magen :)

Ikväll blir det en myskväll här hemma, kanske se någon film eller bara sitta o småprata.

Slappardag

Idag har vi en riktig slappardag här hemma. Vi hade tänkt oss en liten tripp till IKEA men det har inte blivit av, och så hade vi tänkt ta oss en promenad till Gamla Uppsala Kyrka, men som ni kanske anar har inte det heller blivit av. Men vem vet, vi kanske tar oss ut så småningom. Det är ju så skönt att vara ute i den friska luften, man blir ju så mycket piggare och orkar lite mer då än att bara sitta inne hela dagarna.
Lilla William ligger ute på balkongen och sover, Jenny ligger här i soffan och läser en bok och min kära man sitter och gör något på sin dator.
Jag funderar på vad vi ska äta till middag idag. Min fantasi flödar inte riktigt just nu, så är det någon som har något förslag?

Världens bästa syster!

Min älskade systeryster Jenny och lilla William är här o hälsar på i veckan! Vi har det så mysigt och roligt. Bara njuter av att ha varandra nära. Dom har inte varit här i vår lägenhet sen vi flyttade hit så det är väldigt roligt att få visa hur vi bor i vår fina lya.
Idag har vi varit och gått på stan en stund. Vi passade på att äta lunch på café Linne också. Det blev en kyckling och tzatsiki sallad för mig och en räksallad för syrran. William sov undertiden vi åt och det var ju väldigt passande för oss. När vi kom hem städade jag undan lite i köket och sen började vi dansa ut julen här. Så nu är julen borta och lite annat pynt har fått komma fram igen. Till middag idag blev det tacos och sen har vi bara slappat. Hur skönt som helst.
Just nu sitter jag och kikar lite på Sveriges mästerkock som har säsongsstart ikväll på tv4. Jenny försöker få lilla sötungen att sova men just nu hör jag bara att han ligger o pratar på där inne. Han är så söt han! Vi får väl se om vi tittar på någon film ikväll eller om vi tar det imorgon istället. Beror nog på hur trötta vi känner oss.
Imorgon blir det förmodligen en lugn dag hemma, en promenad eller två. Vi funderade på att kanske ta en sväng till IKEA också. Men vi får väl se vad vi orkar med. Det är rätt skönt att bara vara hemma och ta det lugnt och bara mysa med varandra också.
Världens goaste kille!

RSS 2.0