1 år!

Det hinner hända en del grejer mellan mina inlägg, jag ber om ursäkt men det är som det är, det händer helt enkelt rätt mycket i vårt liv. Men jag har haft tid att blogga men suget har väl helt enkelt inte infunnit sig när chansen har varit där. 
 
Nåväl, Isak växer och växer. Tiden går så fort!! Isak har redan fyllt 1 år. Min lilla kille.  Han är så mysig och jag njuter av varje minut just nu. Det är självklart inte alltid lätt eller en dans på rosor, men han är självklart det bästa vi har och vi gör allt för att ska ha det bra och må bra! Men oj vad detta år har flygit iväg, minns då Isak föddes precis som om det var förra veckan. När jag ser tillbaka på det året som gått så har det hänt väldigt mycket också. Det har varit ett händelserikt år minst sagt. 
 
För något år sen så pysslade jag väldigt mycket, med fotoalbum mestadels, men det kunde bli ett och annat grattiskort också, men då Isak föddes blev det inte mycket av pysslandet. Igår kände jag för att påbörja ett nytt album med en massa kort som legat och dammat i bokhyllan. Det var riktigt kul och skönt att få lite ordning på bilderna i album istället för att de ska ligga i en hög. Det var till och med så roligt att jag fortsatte idag. Nu skulle jag bara vilja skaffa mig lite mer grejer att dekorera sidorna med. Känns som att jag behöver lite nytt, så en tripp till Luleå och ett besök på SKAPA skulle inte vara så tokigt. I och för sig så kanske jag kan beställa lite grejer på Panduros hemsida. Det ska jag fundera på. Jag passade även på att framkalla lite nya bilder, jag hade fått ett erbjudande med 50 bilder gratis. Så till veckan någon gång borde de komma på posten. 
 
Hoppas ni har en bra fredagkväll!
 
 

RSS 2.0