Bloggfria dagar

Nu är det några dagar sedan jag skrev något här. Vi har varit i norrland över helgen så därför har det inte blivit något skrivet på ett tag. Jag har helt enkelt haft fullt upp med annat. Det har varit så mysigt och skönt hemma i norr. Är alltid så avslappnande att åka dit och bara få umgås med familjen. Dagarna sprang iväg, som de alltid gör när man är där. Men vi har hunnit med allt vi velat göra.
Vi har grattat min farfar som fyllt år, min syster som också fyllt år och firat pappa på farsdag. Vi har varit ut och ätit middag med Nilssons, vilket betyder att vi fick äran att träffa fina Jennifer igen! Vi har ätit supergoda middagar och myst med familjen hela helgen.
Vi kom hem igårkväll och saknaden efter min älskade familj är redan stor! Längtar så mycket tills nästa gång! Idag har jag varit till stan en sväng och hämtat papper som jag hade beställt för någon vecka sen. Sen så hittade jag julgardiner för halva priset också. Vilket jag tyckte passade väldigt bra. Jag längtar så mycket till allt julpyntande, jag är sugen på att börja lite smått till helgen, då är det bara en vecka kvar till första advent. Om det bara kunde ta och komma lite snö!! Nu vill jag ha vinter på riktigt!
Jag ska gå och göra någon slags middag snart tror jag. Sen ikväll ska vi se på Ensam mamma söker. Jag missade avsnittet igår eftersom vi satt på flyget då.
Nu längtar jag efter att min kära man ska komma hem från jobbet så att jag får krama om honom!!

8 november

Som jag skrev igår var det handling som stod på listan att göra idag, och så blev det. Så nu är kylen och frysen inte tom längre. Förutom handling blev det en snabb sväng till Ikea också. Sen har vi inte gjort så mycket mer än det. Jag lagade middag och det blev Pasta med Skinksås. Enkelt och gott.
Imorgon är det jobb som gäller igen. Jag jobbar förmiddag så vi får väl se vad morgondagen bjuder på.
Det är typ allt jag har att säga idag.

Till Jennifer: Haha vad kul att höra vännen! Ja men snart kommer vi upp och då MÅSTE vi ses!! Så enkelt är det! ;)

God frukost

Godkväll! Jag har haft en mysig och trevlig dag idag. Vi tog en rejäl sovmorgon och åt en lång frukost tillsammans. Jag älskar sånna mornar. Speciellt långa frukostar. Det är så mysigt att sitta o prata o äta en grymt god frukost tillsammans. Frukosten är, enligt mig, den bästa måltiden under dagen.



Annars har det varit en rätt lugn dag. Jag åkte in till stan i eftermiddag och träffade Sarah. Vi tog en lång fika på Café årummet. När jag och Sarah fikar hamnar vi oftast (läs alltid) där och vi pratar om allt mellan himmel och jord och vi skrattar gott tillsammans. Oftast (läs alltid) slutar det med att vi har suttit där i 3-4 timmar och tiden bara har rusat iväg. Det är så mysigt. Sånna stunder behöver man, och en sån vän som Sarah behöver man också! Jag är så glad över att vi lärt känna varandra så bra och att vi kommer så otroligt bra överrens. Hon är en underbar vän!

Imorgon ska jag och min kära man ut på lite ärenden. Handlig står på listan. Jag tycker om att gå runt på ICA och handla massa goda varor. Jag njuter de stunderna. Min man är väl inte lika förtjust i att handla mat som jag. Han kör gärna fort med vagnen mellan hyllorna och prickar av handlingslistan eftersom. Det ska helt enkelt gå fort. Jag brukar vara rätt bra på att vara snabb och veta vad jag vill ha, men ibland kan jag stå länge och fundera på vilken yoghurt jag vill ha eller vilket bröd jag är sugen på. Men jag tycker om det! 
Jag är så tacksam för allt jag har, att jag har möjligheten att stå och fundera på sånna små saker som till exempel vilket bröd jag vill ha.
Hoppas ni har haft en bra start på denna vecka!



Min Idol

Idag har jag jobbat igen. Ett väldigt skönt pass, jag klagar inte de dagar då jag jobbar som idag. 11.00-15.00, det hur skönt som helst. Man får sova lagomt länge och slutar så att om man skulle känna för att hitta på något så är det inte alls för sent för det. Helt perfekt enligt mig iallafall.
Jag har slått mig ner i vårt mysiga vardagsrum nu, myskläderna och tofflorna är på, ljusen är tända, middagen är uppäten, disken är diskad och tvätten är upphängd på tork. Nu kan kvällen i soffan börja! Jag är redo! Dock så är det en sak som fattas. Min förebild, min idol, min knasboll, min MAN! Min älskade man! Han är fin han! Idag går vi om varandra så när jag kom hem från mitt jobb var han redo för att åka och jobba. Det är lite segt sånna dagar då man knappt hinner se varandra, bara möts i dörren liksom. Tack och lov så är det inte sähär varje dag, inte ens varje vecka. Våra scheman brukar passa rätt bra faktiskt.
Iallafall, jag ska ha en myskväll med mig själv ikväll. Jag ska titta på True Talent! Det tycker jag att du också ska göra! Och då ska du rösta på Paulina, det gör jag! Hon är så bra! Så titta på TV3 ikväll kl 19.30.

5 november

Igårkväll åkte Jennifer hem.. Sjuuukt tråkigt att hon åkte hem, men vi kommer ses snart igen! Vi måste ses helt enkelt! :D Jag och David var bara hemma och tog det lugnt igår.

Idag har jag jobbat och kom hem till färdiglagad mat som stod klar på bordet. Vilken man jag har! Han är fantastisk! Det är så uppskattat och skönt att komma hem och maten står på bordet. Jag ska nog snart fixa mig lite. Vi ska åka på Youth ikväll, förmodligen kommer jag nog vara rätt trött ikväll eftersom att jag jobbat idag och steg upp väldigt tidigt. Men jag ska dricka kaffe så jag hoppas på en kick!
Förresten så måste ni bara titta på detta klipp. Vilken skön liten kille och vilken dialekt!


Jag önskar er en trevlig lördagskväll allihopa!

4 november

Jag var så sjukt trött när jag vaknade imorse, men för att inte sova bort hela dagen så var det bara att ta sig i kragen och stiga upp. Jag och Jennifer låg och småprata om allt möjligt igårkväll så vi somnade rätt sent. Men kul hade vi iallafall!

Gårdagen blev en härlig kväll på Youth. Vi åt en god middag här hemma innan vi for iväg, på menyn stod fläskfilé, potatisklyfor, pepparsås och en god sallad. Mums! Konserten med Jesus Culture var riktigt, riktigt bra! Det kom mycket folk på konserten också, vilket var väldigt roligt att se. Jag har hört att det var ca 2000 ungdomar! Fantastiskt!
Idag känns det som en rätt grå och tråkig dag. Jennifer min fina vän ska åka hem ikväll och det känns inte alls så kul! Jag tycker så mycket om när hon är här och hälsar på, både jag och David uppskattar det. Men jag ska försöka att inte deppa ihop allt för mycket över detta. Förhoppningsvis ses vi kanske om en vecka igen då jag och David åker upp till norr. Det har varit så roligt att hon har varit här i några dagar, vi har haft grymt roligt och mysigt. Vi har varit till Stockholm, pratat en väldans massa, gått på stan här i Uppsala, ätit goda middagar, skrattat och bara tagit hand om varandra! Dagarna har bara rusat iväg och det känns som att det var igår Jennifer kom hit. Men tiden går ju fort när man har roligt!
Förutom att Jennifer ska åka hem idag så ska vi nog en sväng till stan för att byta en del grejer vi köpte på vår shoppingrunda som vi kommit på såhär i efterhand att vi inte riktigt kanske vill eller behöver ha. Sen är det dags att skjutsa Jennifer till flyget, och när jag gör det så ska jag passa på att hämta hem min älskade man från hans jobb. 


Vad jag och David ska hitta på ikväll vet jag inte än, vi har inte riktigt bestämt oss än. Han jobbar nu och kommer kanske vara lite trött ikväll och jag ska jobba tidigt imorgon. Förmodligen blir det en kväll hemma, vilket också är väldigt skönt.
Jag älskar dig David!! Du är mitt allt! <3

GRATTIS!

Vad är det för en dag, nej det är ingen vanlig dag för det är Jennys födelsedag! Hurra Hurra Hurra!
Världens bästa storasyster fyller år idag! Hela 24 år! Helt galet vad tiden går fort. Det var nyss vi var små och busade och retades med varandra! Idag har hon villa, vovvar, man och barn! Du är bäst syrran!!
Älskar dig!
Ni hittar hennes mysiga blogg här!

Behålla eller lämna tillbaka?

Godmorgon, godmorgon!
Jag sitter här i vårt kök, ny duschad och fräsch! Det är tyst i hela lägenheten, Jennifer sover men förmodligen inte så länge till. Tänkte att jag ska gå och väcka henne om en stund.
Dagens planer vet jag inte helt klart än, men vi ska förmodligen på Youth senare i eftermiddag/kväll. Tills dess antar jag att det blir några lugna timmar här hemma bara.
Jag och Jennifer var till Stockholm i måndags och shoppade. Jag kan tala om att det blev årets shopping för mig. Det är helt klart färdig handlat för fru Danstål för i år. Men de va kul iallafall. Jag hittade mig en hel del, det blev bland annat två par skor(!) hur snygga som helst enligt mig. Men nu så funderar jag trots allt på att lämna tillbaka det ena paret. Det är fina men kanske var det ett onödigt köp?
Såhär ser dom ut, från skopunkten är de:
Såklart så är dom snyggare i verkligheten, men jag kan inte bestämma mig för hur jag ska göra. Behålla eller lämna tillbaka? Vad tycker ni?
Igår kväll var vi, som jag tidigare berättat på Youth. Det började med ett bra möte och efter mötet spelade Trio Sandberg. Det var en trevlig kväll och det var så roligt att träffa så mycket folk. Det känns som att det blir så sällan när jag jobbar varannan helg och då inte har möjlighet att åka på möten. 

För er som kanske inte vet vad Youth är så kan jag berätta att det är Livets Ords ungdomskonferens. Kvällens program börjar med kvällsmöte kl 18.00. Efter mötet, ca kl 21.00, är det konsert med Jesus Culture som är ett lovsångsband från Karlifornien. Jag tror att det kommer bli en kanonbra kväll! Om du skulle vara i Uppsala eller har vägarna förbi så tycker jag helt klart att du ska besöka denna konferens, tror inte att du kommer bli besviken!

Youth!

Just nu sitter jag i vårt gästrum, där Jennifer sover, och väntar på att hon ska bli klar. Jag har fixat mig och är nästan klar för att åka, det är bara skorna o jackan som fattas tror jag.

Förresten hittar ni Jennifers blogg här: http://jewnnifer.blogg.se/ Det är en fin blogg av en fin kvinna! Ikväll ska vi åka på Youth som börjar idag.

Måste dock rusa vidare nu, jag berättar mer sen. Hoppas ni alla får en underbart trevlig onsdagkväll! För det ska jag ha!


Tjao!


Välkommen till min blogg

Ja, mina damer och herrar.. Låt mig presentera min nya blogg. Jag tänkte att jag ska försöka återuppta mitt bloggande och denna gång hoppas jag att det ska hålla i sig. Bloggen är inte helt klar i sin design än, men det tar sig såsmåningom. Jag har, som tur är, en helt underbar man som hjälper mig att fixa med bloggens designjag är med andra ord inte den mest tekniska kvinnan som vandrar på denna jord.
Jag hoppas att det ni kommer besöka min blogg igen! Ni ska iallafall känna er välkomna hit!

Nu ska jag gå och väcka Jennifer som sover i vårt gästrum än. Hon är en riktig sömntuta! Men hon är fin.
Men jag lovar att det ska komma nåt inlägg lite senare idag, och ni ska få lära känna mig lite bättre och hänga med mig i min vardag. Om nu det kan vara intressant(?)

RSS 2.0